Идеи за посрещане на новата 2023 година

Лайфстайл

Нова година 2022/2023 на екзотична почивка? Защо пък не?

Екипът на TopBg.org Ви е подготвил специални предложения, от които можете да се възмползвате, предложения, които са само за тези от Вас, които обичат да почиват.

И така, нова година в чужбина – не всеки може да си позволи подобно изживяване, но при положение, че сте се трудили цяла година, имали сте успех в бизнеса, то зучи логично да се поглезите, да сложите край на старата 2022 и да посрещнете Нова година 2023 година на уютно, прекрасно място, но и с любими хора.

Нова година в Анталия

Според много туристически агенции и пътешественици, Анталия се нарежда на второ място сред най-предпочитаните новогодишни дестинации в Турция. На първо място е Истанбул, следвани от Мармарис, Кушадасъ, Бодрум, Дидим, Одрин, Чанаккале.

Има какво да се види, обслужването в хотелите е на ниво, храната – качествена.

Посрещане на новата 2022 в Рим

Вечният град, така е познат Рим. Той също е сред предпочитаните градове, не само за посрещането на Нова година, но и по всякакви поводи, че дори и без поводи.

Рим продължава да привлича посетители в вече над 2000 години. Един от най-величествените и романтични градове в света. Рим притежава атрактивна смесица от грандиозни забележителности и шумен живот. Пазаруване от италианските дизайнери, пухкав сладолед, пенливо капучино и изящни вина са само част от нещата, които може да пробвате.

Новата 2023 година – посрещане в Дубай

Дубай – пустинята. Какво ли не би дала дамата, която чете статията, за да си направи едно селфи сред пустинята? А да се качи на високите небостъргачи?

Обикновено туристите, които посещават Дубай получават и панорамна обиколка, която включва посещение на редица забележителности.

Ето и какво Ви препоръчваме да видите в Дубай, когато пристигнете:

Интересните, колоритни пазари за подправки и злато;

преминаване през Дубайския канал с традиционно водно такси – абра.

Новата част на емирството: пътуване по булеварда с небостъргачите Шейх Заид Роуд, покрай Емирейтс мол към хотел Атлантис, пътувайки по “стъблото” на Палмата Джумейра, първият от трите изкуствени острова с формата на палма. 

Естествено, три дни, ако приемем, че сте в Дубай за нова година, трудно ще Ви стигнат, но ако разполагате с десет дни, то тогава нещата стоят по друг начин.

И така, и трите дестинации са чудесни, прекрасни, а ако не сте били все още в Рим, Дубай или в Анталия, то Ви съветваме да ги почнете поред! Първо в Анталия, после в Рим, а като черешка на тортата – в Дубай.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org