Идеи за подаръци за 1 Юни – денят на детето

magicheska chashaДенят на детето е само след ден. Настъпи дългоочакваният ден за всички дечица, празникът в който всичко е позволено – лудории, щуротии, всякакви игри и пакости. И така, подготвихте ли се с подарък за Вашето дете?

Ние избрахме онлайн магазин за подаръци “Вашият подарък” и най-откровено и честно Ви го препоръчваме.

Най-често на 1 Юни играчките, предимно китайски от по 50 стотинки биват надути като цена и може да достигнат и цени от 20 и повече лева. Това не е шега. Редица проучвания го показват. Хитри търговци на този ден печелят много, на гърба на неподготвените родители.

Именно поради тази причина Ви препоръчваме да подготвите подаръците по-рано.

Относно изборът на подарък – предполагаме, че на много от Вас им е омръзнало да купуват нещо, което се счупва на втория ден, или пък пълни детския чувал с играчки. Именно поради това днес Ви препоръчваме различните подаръци. Например, чаша със снимка на детето – чаша от която всяка сутрин да си пие топлото мляко е много добро решение.

Друго добро решение е да си поръчате уникален колаж от снимки, поставени в рамка. По този начин ще запазите дълготрайно подаръкът и едновременно и детето Ви и Вие ще бъдете удовлетворени.

И като трето предложение, което е щуро и същевременно оригинално, това е да направите магнитчета със снимка на детето и да ги подаритен а баби и дядовци, лели и чичовци. По този начин ще Ви се радват всеки път, когато приближат хладилника – т.е. много често.

В обобщение – изборът на подарък не е никак лесен и затова Ви предложихме три по-щури варианта. Надяваме се, че ще го оцените.

И не забравяйте, за да получите подарък трябва много да слушате – предупреждението важи както за децата, така и за родителите хиххихи :).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Идеи за подаръци за 1 Юни - денят на детето, 3.0 out of 5 based on 2 ratings