ИДЕИ ЗА ДИЗАЙН ЗА МАЛКА БАНЯ

Дом и семейство

1. Неразрешена цветова схема в тъмно сиво и бяло

Това е красив, модерен дизайн с нотки на елегантност. Той е прост, с тъмносива цветова схема и изчистени линии, но мраморните плотове ще добавят чар. Дървената облицовка около белите шкафове също ще добавя текстура и дълбочина към зоната. Банята няма да е малка, особено при всички иновативно проектирани възможности за съхранение в и около стаята.

2. Европейският минимализъм отговаря на луксозния хотелски стил

Влезте в лукса на 4-звезден хотел с този дизайн на банята. Мраморните плочки във ваната внасят култура в малкото пространство. Подът от мраморни плочки следва модела на ваната и осигурява на помещението по поразителен вид. Дълбоката вана може да включва дъждовен душ и ръчен кран, който добавя нотка лукс към ежедневието ви. Решението за отворено съхранение на кърпи ще ви позволи да покажете най-пухкавите си кърпи и ще ви напомни за последния ви престой в луксозен хотел.

3. Спестяваща място ретро мивка и вана с крачета

Това решение е идеално за всеки човек, който обича ретро чар. Вана с крачета осигурява привлекателност на старата школа и е идеалното място за киснене или четене. Откритите тръби на мивката на пиедестала допълват старомодния вид. Тази баня може да не гледа към градина, но с много светли цветове и елементи от природата, тя може да ви пренесе в собствената ви тайна градина.

4. Прелестното еклектично спално бельо добавя текстурен интерес

Такава модерна баня е идеална за градско таванско помещение или съвременен дом. Бетонната настилка и откритият дървен таван ще осигуряват невероятни текстури на една опростена баня. Тези прости елементи ще са имитирани в дизайна на ваната и мивката, което ще прави пространството да изглежда по-голямо със сплотен дизайн. Спалното бельо до  мивката, килима и завесата за душ могат да внесят нотка мекота в този индустриален дизайн.

5. Блясъкът на Yesteryear в лютиче и злато

Един викториански дизайн на банята носи привлекателността на отминалите времена. Класическа вана с крачета и обикновена мивка на пиедестал са контрастирани от екстравагантни месингови осветителни тела. Слънчевите жълти и бели цветови схеми са имитирани в осветителните тела и спалното бельо на стаята. Красивият прозорец в рамка с витражи внася светлина, като ще допълва очарованието на тази старомодна баня.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org