HD-TVI – видеонаблюдение от ново поколение

HD-TVI – видеонаблюдение от ново поколение или иначе казано, това е нова революционна технология, позволяваща пренос на видеосигнал с висока резолюция. hd-tvi
Любопитното при този тип технология е, че се използва коаксиален кабел, а разстоянието на свързване може да бъде до 500 метра.
Ефективна, лесна, удобна и достъпна технология, чрез която лесно ще можете да защитите домът си, магазинът си или всеки един Ваш обект – било то търговски или частен.

Подробности по отношение на камерите и сървърите, които обслужват видеосистемите можете да научите от сайт Складов Софтуер.

А в следните параметри ще изразим и предимствата на HD-TVI технология пред останалите, познати на повечето от читателите на topbg.org:
– 720p/1080p – висока резолюция на кадрите;
– не се налага компресиране на аудио/видео файловете, което спомага за по-бързо и лесно обработнане и следене на история и архивни кадри;
– не се налага специфично обучение на персонал, тъй като нещата се случват много лесно;
– наистина достъпни цени – цената е един от основните фактори, цената влиае пряко на избора на всеки клиент и това е обяснимо поради ред причини, които днес няма да обясняваме…
– Без загуба на сигнал – случвало ли Ви се е при лошо време картината да изчезне? Това се случва предимно на конкретни тв оператори в България, но причината е, че хоризонтът не е чист и се получават смущения. При тази технология заубата на картина е минимална или почти нищожна;
– без забавяне на картина или звук – при синхронизиране на времето не се наблюдават закъснения, забавяне и това може да бъде много голям плюс при следене на архивни кадри.

Каквото и да си говорим, технологията HD-TVI предлага наистина добри възможности – хибридните видеорекордери Ви позволяват дори работа на обикновенни аналогови камери и HD-TVI едновременно.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
HD-TVI - видеонаблюдение от ново поколение, 5.0 out of 5 based on 1 rating