Guerlain – селекция от мъжки аромати, които задължително да притежавате в колекцията си

Лайфстайл

Дойде моментът, в който категорично да отдадем заслужено внимание и на мъжката козметика. Ако има марка, която да предоставя наистина страхотен асортимент от мъжки парфюми, то това безспорно е Guerlain. Френският бранд не се спира пред нищо, за да удовлетвори козметичните нужди и вкусове на своята клиентела. По-долуописаните мъжки аромати са живото доказателство за изтънчеността и необикновена проникновеност, вървяща ръка за ръка с прекрасните благоуханни изкушения.

С нетърпение представяме някои от най-изисканите мъжки аромати на Guerlain. Сигурни сме, че предложенията ни ще ви допаднат и ще съумеете да откриете следващото си любимо благоухание. Представените аромати са и изключително подходящи за подарък на любимия мъж – едва ли ще срещнете господин, който да не се зарадва искрено на есенция от френската марка.

L’Homme Ideal на Guerlain е флагманът от марката, на който задължително да заложите

Април 2016г. е датата на лансиране на този аромат. Guerlain залагат на изтънчени и изчистени ароматни линии, като, същевременно с това, подбират разнообразие от есенции, които включват в съдържанието на парфюма.

Връхните нотки представляват наистина богата палитра от благоухания. Бергамот, бадем, подправки, лавандула, розмарин и мащерка са отварящите аромати, които със сигурност успяват да ни вдъхновят. Последващите средни акорди са съчетание от българска роза, тамян, ванилия и череши. Плодовете по един перфектен начин се свързват с флоралните акорди и добре балансират тяхната сладост. Базата на парфюма от Guerlain е съчетание от тонка, сандалово дърво и кожа. Убедени сме, че вече сами разбирате защо този аромат е толкова популярен и харесван от клиентите.

Vetiver от Guerlain е другият мъжки аромат, на който ви препоръчваме да заложите

Допълваме ароматните си предложения от Guerlain с един също популярен мъжки парфюм, за който сме сигурни, че ще съумее да ви очарова. Vetiver е изтънчен и запомнящ се аромат, перфектен за ежедневието. Струва си да споменем, че този парфюм е един от дългогодишните представители на Guerlain. Поради тази причина бихме могли да кажем, че тази есенция се класафицира като класическа. В съдържанието на мъжкия аромат откриваме прекрасен букет от съставки – бергамот, кориандър, лимон, мандарина, нероли, кедрово дърво, тютюн, орех, черен пипер и тонка. Отбелязваме завишеното количество цитруси и подправки, което определено допринася за свежестта и пикантността на композицията.

Както вече споменахме, мъжките парфюми на Guerlain са една чудесна опция за подарък, както и за закупуване за лично ползване. Перфектни са за господа, които държат на външния си вид и предпочитат да носят запомнящи се аромати, които бързо и ефективно ще се превърнат в запазена марка на външността им.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org