GROHE предлага набор от решения за пестене на ресурси

Услуги

GROHE предлага редица ресурсоспестяващи решения. Една от областите, в които може да се спести значително количество ресурси, е използването на вода в дома. GROHE предлага редица ресурсоспестяващи решения, които помагат на по-ефективен и икономичен начин да използвате водата.

Един от основните проблеми е използването на гореща вода там, където не е необходима. Често потребителите използват гореща вода дори там, където може да се справят със студена. Но това изисква допълнителна енергия за загряване на водата. Компанията GROHE предлага технологията GROHE SilkMove ES за студен старт, която позволява използването само на студена вода, когато ръкохватката е в средно положение. Тази функция е вградена в множество продукти за бани и кухни и означава, че когато ръкохватката е в средно положение, се подава само студена вода. Това ви позволява да вземете осъзнати решения за това, кога наистина се нуждаете от гореща вода. Освен това, благодарение на ограничителя на потока, можете да намалите консумацията на вода с 50%.

Още един начин да спестите вода и енергия е чрез използването на системата за водоподготовка GROHE Red. Тя позволява получаването на гореща вода директно от крана, като спестява време, енергия и пространство. Вече не е необходимо да чакате да се загрее водата в чайника, можете веднага да получите гореща вода от смесителя на GROHE.

Взимането на душ е още една област, където можете да спестите вода и енергия. Компанията GROHE предлага бутона EcoButton, който позволява да спестите до 50% вода, без да намалите качеството на получаване на душ. Просто като натиснете бутона, можете да намалите количеството вода, използвано при душа.

И накрая, един от най-лесните начини да спестите на сметките за вода е да намалите потреблението на вода. GROHE предлага технологията EcoJoy, която ви позволява да намалите потреблението на вода с до 50%, като използвате ограничител на потока и аератор. При това качеството на използваната вода не се намалява.

Компанията GROHE предлага редица ресурсоспестяващи решения, които помагат да се намали потреблението на вода и енергия в дома. Малките промени в ежедневието могат да донесат големи ползи. С използването на технологиите на GROHE можете да бъдете уверени, че използвате водата по-ефективно и икономично, което в крайна сметка ще се отрази положително както върху вашата портмоне, така и върху околната среда.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org