Готови ли сте за по-разчупен интериор?

kanape

Готови ли сте за по-разчупен интериор, който да постигнете с едно функционално канапе?

Все по-големите мебели някак остават на заден план, когато решаваме да внесем свежест и креативност в обзавеждането. Интериора не е задушаващ и такъв, който да ни натоварва с присъствието на мебелите, които ни заобикалят. Малките дивани, които са в същото време и разтегателни са едно доста практично решение, което не само, че ще спести от пространството, с което разполагаме, но би ни спестило и не малко пари. Едно канапе без значение от неговият вид би направило това със завидна лекота.Това е великолепен избор за малкото жилище. Неговите функции са комбинативни и това е основна причина тези канапета да присъстват в домовете ни.  В един момент те са прекрасно и удобно местенце за почивка, а в следващ се превръщат в легло. Дали обаче ще настаните приятели, които са останали на гости или пък самите Вие ще използвате за спане зависи от това какъв е апартамента Ви. Едностайните са трудни за мебелиране. Тук да предвидите всичко необходимо за бита си е наистина предизвикателство, именно поради това да намерите правилното канапе е вариант, който би спестил не малко главоболия и средства.

Видовете канапета са доста разнообразни от гледна точка на това в какво помещение ще бъдат поставени и с каква цел ще бъдат използвани. Една възможност за организиране на прекалено малкото жилище е именно да поставите практично канапе, което да спести място и същевременно да използвате и за спане.  Все по-ограничената площ на апартамента неминуемо ни кара да използваме различни способи за да направим интериора приятен и естествено годен за живеене. Много дизайнери на мебели предлагат и доста интересни вградени канапета, които да съчетаете едновременно със секция или пък гардероб. Използването на една от стените за да подредите възможно най-много и функционални мебели все по-често днес при малки апартаменти.

Канапетата могат да бъдат прави, ъглови или такива с разчупени форми. Те също се срещат и под формата на модули, които ако разместите ще получите двуместно канапе и фотьойл. Разтегателна възможност имат всички елементи като това пък дава предимство да се настанят за спане цели трима човека. Цветовете на новото си канапе избирайте спрямо останалата мебелировка. Ако искате акцента да е насочен към меката мебел то тя трябва да е с поне два тона по-тъмна от останалите или пък да е в нюанси, които са контрастни. Декорирайте с възглавнички за по-голямо удобство и никога не се отказвайте от предимствата, които може да Ви даде тази мебел.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Готови ли сте за по-разчупен интериор?, 5.0 out of 5 based on 2 ratings