Фотоалбумите са толкова различни

В момента да купите качествен фотоалбум не е толкова просто. Ако искате снимките ви да се съхранят за дълго време и да ви радват, тогава трябва да изберете специално приспособление, в което да ги държите.

Разбира се, можете да вземете някой невзрачен съвсем прост фото албум, но това определено не е много добра идея, нали? Просто няма да Ви бъде приятно да го държите в ръцете си. Спомнете си, че вероятно вече сте си имали работа с нещо такова.

Откъде да купя?

Ако се интересувате от някакъв вид ексцентричност, свържете се с нашата компания. Да видим защо точно с нас…Работата е там,  че ние предлагаме много ниски цени за същите продукти, които някои наши конкуренти предлагат. Можете лесно да проектирате ваш собствен класьор. Това е много готино, защото можете да направите от на пръв поглед прост фотоалбум наистина оригинален подарък. Например, можете да го дадете на скъп човек, който ще съхранява съвместните ви спомени в него.Не забравяйте че при нас изборът е много голям. Нашите албуми ще ви зарадват с разнообразието си. Те са предназначени за различни категории хора. Те могат да са както за младите,които могат да правят каквото си искат, така и за богатите, които ценят времето и уюта си. Можете също така да изберете удобен начин за съхранение. Например, има опции за съхранение на магнити, което определено ще ви хареса.

Какви размери албуми съществуват?

Да, размерите са много и различни. Нека да разгледаме основните.

  • 36 снимки;
  • 50 снимки;
  • 100 снимки;
  • 200 снимки;
  • 300 снимки;
  • 500 снимки.

Разбира се, има и други възможности.

В допълнение, дори самата обложка може да бъде различна. Обърнете специално внимание на това, особено ако ще подарявате на някого фотоалбум. И така, каква може да бъде обложката на нашите изделия?• Винил. Това е най-необичайният материал и съвсем не е широко разпространен.• Изкуствена кожа. Има отлични тактилни усещания. В същото време устойчивостта на износване не е толкова висока в сравнение с аналозите;• Ламиниран картон. Такива фото албуми се намират много лесно. Повече от половината, които са разпространени в търговската мрежа са именно такива.

  • Плат. Интересен вариант, но трябва веднага да се отбележи, че това е аматьорско. По-подходящ е за момичета. Но най-добре е да боравите много внимателно с него.

Този онлайн магазин е пълен с фотоалбуми, които имат отделни джобове. Най-добре е да взимате точно такива. Можете да напишете кратко описание, да споделите чувствата и емоциите си на гърба на хартиените снимки и да ги поставите в джобчето. След много години можете просто да извадите онова, което сте написали и да си спомните как сте се чувствали в определен момент, а също и да видите емоциите си на снимка.

Между другото, сега има много отстъпки в онлайн магазин equipex-bg.com. Повечето албуми са загубили почти двойно цената си. Оказва се, че при нас те са много по-евтини, отколкото по пазарите и в магазините за подаръци. Имаме специални оферти, така че при посещението на магазина ни е почти невъзможно да си тръгнете без покупка. Като цяло цените на фотоалбумите са тяхното основно предимство.

Разбира се, може да мислите, че е много по-изгодно да съхранявате вашите снимки на компютър. Всъщност това не е така. Както показва практиката, такива снимки просто се губят, тъй като хората понякога сменят компютрите си или пък нещо по тях се поврежда и информацията не може да се възстанови. По-добре е да си купите нещо истинско, а именно – фотоалбум. Тук можете да намерите това, от което се нуждаете. Винаги ще се радваме да получаваме поръчки от Вас или да ви дадем съвет, ако нещо не Ви е ясно. Готови сме да Ви обслужим подобаващо.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Фотоалбумите са толкова различни, 5.0 out of 5 based on 1 rating