Фабрика „Еврика“ – ретро мебели от класа

evrika2Мебелна фабрика „Еврика“ е една от най-успешните фирми на мебелния пазар у нас. Компанията изработва мебели в класически стил, изцяло от масивна дървесина. В богатия й каталог ще откриете разнообразно съдържание и елегантен дизайн, като истински хит са ретро мебелите.

Всички ретро мебели, изработени от фабрика „Еврика“, се отличават с изящен дизайн, чар, здравина и изключително качество. Фирмата изработва мебелите от естествена масивна дървесина, съобразно всички еко стандарти за безопасност и качество.

Всяка мебел е уникална сама по себе си, тъй като изработването им включва както машинна дървообработка на дървото, така и ръчен труд. От фирмата дават пълна гаранция за издръжливостта и качеството на своите продукти.

Мебелна фабрика „Еврика“ се гордее, че може да задоволи изискванията и нуждите на всички свои клиенти. Изработените мебели могат да бъдат произведени не само със стандартни размери, но и по поръчка. Фирмата работи с опитни дизайнери, които са готови да откликнат на всяко желание на клиентите, свързано с визията и стила на поръчаните мебели. За големи количества се предлагат и отстъпки.

Освен, че работи с най-висококачествената дървесина, фабрика „Еврика“ използва също толкова висококачествени дамаски, бои и лакове за продуктите си. Можете да ги разгледате в менюто „Цветове“, „Дамаски“ и „Кожи“ на сайта на фирмата в социалните мрежи.

Ретро мебели от фабрика „Еврика“ – защо са най-добрите?

Ретро мебелите на фабрика „Еврика“ са известни със своя стил и качествен дизайн. Те са предпочитани от редица хотелиери, бизнесмени, предприемачи, собственици на ресторанти, почивни комплекси и кафенета. Сред най-известните им клиенти са хотел „Рачев“ Велико Търново, ресторант „Мари Ивана“–Марина Диневи в Свети Влас, както и редица други.

Изключително популярна сред нашите клиенти е серията ретро мебели „Орхидея“. С класически и изящни линии, фин дизайн и огромно внимание към изработката, тази серия се наложи като една от най-добрите във фирмата.

Ретро мебели на фабрика „Еврика“ са изключително популярни и в Западна Европа, и в Русия. Произвеждат се масово за износ, като във Франция и Австрия са на изключителна почит.

Освен това, те са изключително функционални и издръжливи. Ще се уверите в качествената им разлика, спрямо моделите от ПДЧ и МДФ, които се предлагат масово в магазините. Можете да сте сигурни, че веднъж, след като сте ги поръчали за вашето заведение, те ще ви служат много дълго. Освен това подхождат на всеки интериор и стил.

Фабрика „Еврика“ освен това гарантира гаранционна и извънгаранционна поддръжка в случай на повреда. И можете да бъдете спокойни, че няма да ви се наложи да ги заменяте при дребни щети.

Класическите ретро мебели на фабрика „Еврика“ практически са непреходни и изключително издръжливи. Можете да сте сигурни, че това не е просто временна вещ, която ще краси дома ви, една–две години. С уникалния си дизайн те са винаги модерни и актуални. А освен това намират място сред всеки интериор–класически или модерен.

Ретро мебелите на фабрика „Еврика“ са гордост за всеки дом или градина. Без значение дали ще изберете да красят вашия дом, заведение и ресторант, можете да сте сигурни в тяхното качество, стил и издръжливост.

Еврика

София, бул. Пейо Яворов 58

Тел . 0887-455-711

Габрово, Ул. Христо Ботев 16

Тел. 066-806-766

www.evrika.bg

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Фабрика „Еврика“ - ретро мебели от класа, 5.0 out of 5 based on 1 rating