Евтини самолетни билети

board cartМного хора не си дават сметка, че закупувайки внимателно своя билет имат възможността да спестят до 90% от сумата, която биха заплатили при други обстоятелства.

Представяте ли си? Например, самолетен билет от 300 евро, може да Ви излезе на супер цена около 50 Евро. С останалите пари спокойно може да отидете на едноседмична почивка в България. Това е само пример, но е показателен.

В статията ще Ви споделим малко съвети от кухнята и ще Ви разкажем как да се сдобивате с евтини самолетни билети.

На първо място, едно от важните неща е да знаете, че трябва предварително да планувате своето пътуване. По-ранното закупуване на самолетен билет Ви носи повече дивиденти и по-добра цена. Ако сте сигурни, че трябва да летите на 5 август, то непременно се постарайте до 5 май билетът Ви да бъде резервиран. Особено, когато става въпрос за редовни авиокомапнии.

Друг важен съвет, който ще помогне да получите перфектната цена, това е възможността да се възползвате от двупосочен самолетен билет. Много често знаем кога ще се завърнем от бизнес пътуването, или пък от почивката си в Дубай или Пиза например. Не малко са случаите, когато двупосочният билет е по-евтин от еднопосочния. Знаем кога трябва да се завърнем, а това е важно и нека го използваме. Именно това прави нещата лесни за предвиждане. Можем да проверим цените в диапазон от ден или два около тези дати, а това е и удобно за пестене на средства.

Ако държите на добра цена, забравете за лукс и удобства по време на полета си. Да, обикновено евтините самолетни билети се предлагат от нискобюджетните компании, но това не е толкова тревожно. Всичко зависи от това, което търсите. Ако все пак разполагате с достатъчно средства (не познаваме такива хора, дори и милионерите винаги пестят и цепят стотинката на две), то може да поръчате полет в първа класа.

Никога не резервирайте билета си на гише. Цената там е завишена, а понякога дори много по-висока. Бъдете подготвени и резервирайте самолетни билети предварително и винаги онлайн. Не оставяйте всичко за последния момент.

Друго важно правило е да проверявате цените в различните компании. Чрез официалните страници на компаниите можете да сравнявате само цените на съответния превозвач. Със сигурност много по-добра преценка за всички цени и дати ще добиете, ако проверявате всички цени на компаниите, чрез сайт за търсене на самолетни билети. По този начин може да спестите доста средства. Чрез внимателно “обхождане” със сигурност спестявате поне 10 пункта.

От ранното резервиране още 20 пункта, от двупосочният билет – още 30%, и ето – сами виждате, че нещата биха се получили и то във Ваша полза.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Евтини самолетни билети, 5.0 out of 5 based on 2 ratings