Ето какво ще получите при наемане на лимозина с всички екстри

Ringspot.bg предлага едно наистина незабравимо петзвездно изживяване. Има голям избор от коли, за да предоставим на нашите клиенти възможно най-добрата лимозина. Ние предлагаме услуги за всичките Ви прекрасни поводи. Включително сватби, момински или ергенски партита, рожденни дни, фирмени партита, абитуриентски балове, винени турове и много други.

Какво точно получавате при избора на лимозина? Мисията на нашата фирма Ringspot.bg е да осигурим 100% удовлетвореност на клиентите ни.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ШОФЬОРИ

При наемане на лимозина от Ringspot.bg, Вие получавате професионален шофьор. Нашите шофьори са професионално обучени. За да Ви осигурят възможно най-доброто обслужване и безопасност при всяко пътуване. Те са експерти, които обръщат специално внимание към детайла. Надеждни и гъфкави и ще отговорят на всички Ваши нужди за пътуването Ви. Всеки от шофьорите ни преминава през обучение и минават през редица тестове, преди да обслужват клиентите ни.

СТРАХОТЕН ФЛОТ

Притежаваме голям набор от страхотни лимозини. На уебсайта ни Ringspot.bg ще видите снимки на действителни лимозини, за които правим резервации. Разполагаме с голямо разнообразие от превозни средства, от които да изберете идеалната за сватбата си, абитуриентският си бал, парти, рожден ден и т.н.

ПОДДЪРЖАНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДТВА

Лимозините се нуждаят от постоянна поддръжка. Няма как да се забавим щом става въпрос за изпращане на превозното средство на ремонт. Не бихте искали да се возите в лимозина без функциониращи колони примерно. Превозните средства влизат за проверка веднъж месечно, за да се осигури вузможно най- безопасното шофиране всеки път. А водачите са задължени да извършват предварителен оглед преди всяко излизане. Те имат списък за безопасност, който трябва да следват.

Ако искате да добавите блясък в следващото Ви събитие, с невероятна лимозина, не забравяйте да се свържете с нас! Телефон за връзка: 0885 710 760 Адрес: Гр. София, бул. Черни връх 122

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Ето какво ще получите при наемане на лимозина с всички екстри, 5.0 out of 5 based on 1 rating