Ефективна поддръжка на сървъри

myserver_bgСлучвало ли Ви се е Вашият онлайн магазин да не се отваря въобще? Попадали ли сте в ситуация, в която сте безсилни при проблем с достъп до сървър, който обслужва вашият бизнес? Бизнес, който води до основните Ви доходи. По неофициални данни в България повече от 15 % работят в ИТ секторът, т.е. около 15-20 % са свързани с компании, сървъри, Интернет, онлайн маркетинг и други различни пера на сектор “Информационни технологии”.

Много често компаниите, било то малки, средни или големи, пренебрегват сериозното отношение в частта сървъри. Често сървърите биват настроени от дадена компания и направени така, че да работят дори при прекъсване на ток, при повреда на мрежово оборудване и други.

Често обаче, сме ставали свидетели на следното положение: Мениджъри “се молят” да не се повреди сървър, че тогава всичко за тях започва от нула.

Именно и това е днешното ни предложение, да се възползвате от професионалисти, хора, които имат много опит в управлението на сървъри – линукс, windows сървъри, хора, които със сигурност ще подобрят ефективността на бизнесът Ви, ще ви вдъхнат увереност и ще направят така, че бизнесът Ви да е спокоен, да не бъде повлияван от различни проблеми.

Системно администриране, мониторинг и поддръжка на Linux сървъри – това са услуги, от които всяка средна компания се нуждае. По отношение на Linux сървърите, вече почти всяка компания има на разположение минимум един сървър, който служи за мейл клиент, уеб клиент, VOIP или друга дейност, важна за бизнес частта.

По отношение на защита, често сървъри биват атакувани, а респективно с това идва и отказ на услугата. Позната под съкращението DDoS, това е една от най-често използваните атаки при нападение от трети страни. Често конкуренти наемат хакери с цел да извадят от строя сървъри или услуги, за да намалят конкуренцията си и респективно увеличат оборотите си. В този случай отново компанията би Ви била от изключително голяма полза, тъй като специалистите, работещи в нея, са подготвени за справяне с всяка една критична ситуация.

Поинтересувайте се от допълнителните услуги, които компанията предлага от адрес www.myserver.bg

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org