Доставка на стоки от Китай в България

Авто-мото

Днес Китай е суперсила, която се превърна в най -големия износител в света. Това се дължи предимно на значително повишаване на качеството на стоките, произведени в тази азиатска държава.

В Китай, поради големите обеми на производство, цената на много стоки е по -ниска от тази в други страни. Продуктите са с добро качество, но са сравнително евтини, дори като се вземат предвид разходите за доставка. Китайската икономика се разраства всяка година, асортиментът от продукти, предлагани на пазара от производителите, се увеличава.

Много стоки се доставят в България от Китай: дрехи, смартфони, таблети и друга електроника, мебели, обувки, машини и резервни части. Международният товарен транспорт от Китай се превърна в неразделна част от успешен, печеливш и проспериращ бизнес.

Характеристика на международния транспорт от Китай
Доставката на стоки от Китай до България включва различни възможности за транспортиране с различни видове транспорт. Има два основни начина по въздух или море. Вашият избор до голяма степен ще зависи от вашия бюджет и спешността на транспортирането. Изборът зависи от вида на товара, размера на партидата и други фактори. Например, ако се изисква спешна доставка, тя се извършва със самолет.

Доставка по въздух от Китай
Доставка от Китай до България със самолет
Доставката по въздух от Китай не е взаимозаменяема, ако трябва да доставите проби за тестване и оценка на стоките, както и товари с ограничен срок на годност или лекарства.

Единственият съществен недостатък на доставката на товари от Китай по въздух е по -високата цена в сравнение с морската доставка, но това се компенсира от минималното време за доставка, намаляване на вероятността от допълнителни непредвидени разходи и висока гаранция за безопасността на транспортираните продукти .

В допълнение, правилното опаковане на стоките ще помогне за оптимизиране на разходите, тъй като ще намали обема, зает от товара на борда.

Доставка от Китай по море
Ако трябва да транспортирате някои стоки от Китай, групажните товари са отличен вариант. Препоръчваме морски товари за неговата надеждност и съотношение цена -качество. Транспортирането на сборни товари от Китай като част от групажен контейнер е оптимално за транспортиране на малки пратки в разумни срокове на ниска цена.

Транспортирането на морски товари по море е безопасно и ви позволява да изпращате обемисти товари или големи пратки. Почти всички видове товари са подходящи за този вид транспорт. Цената на транспортирането на стоки зависи от характеристиките на транспортираните стоки. Доставката и транспортът са евтини и цените им се основават на основните тарифи.

Как да организираме доставката на стоки от Китай?
Доставка на стоки от Китай
Ако трябва да транспортирате товари от Китай, тогава трябва да знаете, че характеристиките на товара, мястото на заминаване и доставка са ключовите фактори при определяне на начина на транспортиране. Когато правите избор, човек трябва да се фокусира не само върху цената, но и върху вида на продукта, размерите и спешността на поръчката. Ако стоките са нетрайни и крехки и трябва да бъдат доставени възможно най -скоро, изберете доставка с въздух.

Избирайки морска доставка, можете да спестите от разходите за транспорт. Спестяването на разходи ще бъде значително в случай на постоянни дорници. За пратки с тегло 100-200 кг – за предпочитане е транспортирането на LCL като част от сборни товари. Можете да прочетете за спецификата на корабоплаването от Китай по море и как да спестите от морския транспорт тук.

Закупуването на стоки от производител от Китай, дори като се вземат предвид всички разходи за доставка и митническо оформяне, може да намали цената му до 2 пъти. Винаги имате възможност да изберете покупката на китайски стоки от български дистрибутор или да поръчате директно от производствения завод. При доставка на стоки от Китай до България, трябва да потърсите фирма, която се занимава с логистиката и цялсостната дейност по транспортиране.

Когато избирате логистична компания, обърнете внимание на сроковете за доставка и спазването им от оператора, възможността за официално митническо оформяне, както и нивото на обслужване.

Задачата на логистиците специалисти не е просто да организират доставката на стоки от Китай, а да ги направят такива, че клиентите да искат да се върнат при нас отново. Въз основа на това предлагаме:

Доставката на стоки от Китай чрез контейнер е бърза и надеждна. Възможно е частично зареждане на контейнера.
безплатни консултации по всички въпроси по маршрута на товара;
оптимални тарифи за товарен превоз;
доставка на товари от Китай по въздух;
Митническо оформяне

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org