Доставка на цветя за декорация на вашата сватба

Бизнес

Цветята са най-добрата украса за всяка сватба и точно поради тази причина, на този ден се използва изключително много цветя. Професионалните декоратори знаят, че свежите цветя са по-красиви за украса особено когато сватбата е пролетна или лятна. Те поръчват доставка на цветя, с които да декорират масите, ресторанта и дори автомобила ви.

Цветен дизайн за масите

Изборът на формата, цвета и стила на сватбата маса зависи от интериора на залата, в която ще се проведе целия празник. Ако желаете можете да се допитате до професионален декоратор, които да ви даде няколко варианта за украса на заведението, като му го покажете предварително.

Цветен дизайн на автомобила

Важно е, цветния дизайн на сватбата да изглежда като единен ансамбъл. Ето защо изборът на украса за сватбения автомобил трябва да се прави внимателно. С цел да създадете празнично настроение на сватбения кортеж ви предлагаме да поръчате доставка на букети с естествени цветя и бутониери, с които да украсите вашия сватбения автомобил. Цветята ще изглеждат перфектно на предния капак, както и на радиаторната решетка.

Новост в света на декорация са страничните огледала на автомобилите, върху които се поставя изискан лъкове и бутониери от естествени цветя.

В студения сезон е по-добре да се използват по-издръжливи цветя (карамфили, хризантеми), или пък висококачествени изкуствени цветя, които могат да оцелеят при всякакви климатични условия.

Източник: Belejnik.eu

Оцени тази статия