Да похапнем суши в SUSHI POINT

Диети

sushi-pojnt-sushi-v-sofiyaСкъпи приятели, падате ли си по сушито? Ако и Вие, също като нас, обичате тази храна, то Ви препоръчваме да посетите СУШИ ПОЙНТ – гр. София. Ще останете очаровани от различните видове суши, приготвено от висококвалифицирани майстори, които с желание и майсторство години наред радват посетителите на заведението.

Ако все още не сте похапвали първокласно суши, то сега имате възможността да поправите този пропуск.

Здравословната храна от този тип е полезна, тъй като:

  • е с нисък холестерол;
  • съдържа малко калории;
  • богата е на ОМЕГА 3 масни киселини.

Три изключително важни фактора, които биха се отразили благоприятно на Вашият организъм.

Днес, в края на 2016 година, храната като цяло можем да кажем, че е тъпкана с вредни вещества, най-вече  с цел, срокът на годност да се удължи. При сушито, минуси няма, т.е. здравословно е, полезно е, набавя много полезни и важни съставки, подобряващи човешкия организъм.

Японската кухня е много полезна и за хора, които искат да свалят натрупана мазнина, както и за спортуващите.

Сушито подобрява работата на кръвоносните съдове, на сърцето и увеличава умствената активност. По-горе споменахме за Омега 3 масните киселини, благодарение на които се подобряват редица фактори в човешкото тяло.

Сигурно малко от Вас знаят, но е доказано, че сушито предпазва от депресия. Знаете, че живеем в напрегнати времена, при които около нас винаги се намира някой, който да се опита да ни развали настроението, но похапвайки суши, усмивката бързо би се върнала на лице.

Съществува   и малък дискомфорт при сушито, който се явява в това, че се консумира сурова риба.  Консумацията на тази храна заплашва от заразяване с различни видове паразити.

Още един минус е това, че ако често се консумира суши, то може да навреди на черния дроб. Минусът е в многото сол, която се съдържа в някой видове.

В обобщение, ако консумирате суши в умерени количества, поне веднъж седмично, то ще можете да извлечете максимумът за Вашият организъм. А къде приготвят едно от най-доброто суши в София, вече Ви казахме, в СУШИ ПОЙНТ.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org