Coinbase излиза на борсата …

Бизнес

Остават по-малко от 24 часа, докато криптовалутната борса Coinbase в Сан Франциско не бъде публикувана за първи път публично. Изстрелът, който беше изстрелян на Уолстрийт, предизвика по-специално рязко покачване на сменяемите жетони.

Един от най-големите спонсори беше помощният токен на платформата на конкурента, Binance Coin, както и други подобни монети, предлагани от борсите. Ето защо самите платформи са толкова интересни и търсени.

ГОЛЯМА СДЕЛКА, СВЪРЗАНА С РЕГИСТРАЦИЯТА НА COINBASE И Продължаващи биткойни
Coinbase (COIN) ще започне да търгува на фондовия пазар утре, което може да предизвика широко разпространена „преоценка на целия този сегмент“, според Кристиан Магун, основател и главен изпълнителен директор на Amplify ETFs.

Това също се случва, тъй като цената на биткойните достига нови рекорди за всички времена и „сезонът на алткойн“ на криптовалутите е в разгара си. Coinbase не може да се подобри в момента и се очаква да дебютира около 150 милиарда долара утре въз основа на FTX предпродажната търговия.

Допълнително четене | Изтичането на биткойн от Coinbase е най-силният бичи сигнал някога

Приходите на популярната криптовалутна борса, която сега е синоним на самия биткойн, надминаха приходите през първото тримесечие на 2021 г. за цялата 2020 г. заедно.

Платформата на компанията Coinbase Pro е мястото, където работят много институции и корпорации.

Фактът, че богатите хора и компании масово изтеглят криптовалута от борсата, се нарича най-оптимистичният сигнал в историята. И бичият пазар се разля на алткойни и след това някои.

Binance Coin рязко се покачва сред IPO Rush на Coinbase | Източник: BNBUSD на TradingView.com

Потенциалът на други платформи като Coinbase да последват примера му накара размяната на помощни токени от например Binance или новата платформа за търговия FTX.

Допълнително четене | Броят на споменаванията на биткойни в отчетите за печалбите и загубите на компаниите е параболичен

Самата Binance Coin се превърна в огромен принос за ажиотажа, причинен от списъка на Coinbase. Binance не само може в крайна сметка да стане публично достояние, но увеличаването на обема на търговията и полезността от Binance Coin също е довело до нарастване на търсенето.

Популярният токен също е в центъра на интелигентната верига на Binance, която вече може да се конкурира с Ethereum. Взети заедно, тези фактори доведоха до увеличение с повече от 1300% от ниско до високо само през 2021 година.

Повече за криптовалутите четете на www.Kriptovaluti.net

Оцени тази статия