Бонуси в Sportingbet

Знаете ли, че много лесно и бързо можете да спечелите с Безрисков залог до 100 лв., като офертата важи предимно за за нови клиенти!
Ето какво трябва да направите, за да спечелите някой друг лев:

Откривате си сметка и правите валиден залог, бонусът ще Ви последва много скоро.
Бонус се получава, само ако първият класиращ се залог е губещ.
Бонусът е равен на стойността на първия залог (ако е губещ), максимум до 100лв. или валутен еквивалент.

Освен този тип бонус, можете да припечелвате от този букмейкър, достатъчно е да следите редовно футболните първенства, както и специализирани сайтове на специалисти и анализатори, които ежедневно правят своите прогнози.

Вече не е нужно да хабите енергия и сила, за да припечелвате от вкъщи, достатъчно е да се поинтересувате и от спортните залози.
Ние Ви препоръчваме да хвърлите едно око на този сайт за бонуси в в Sportingbet.
Освен тези 100 лева бонус, които можете да получите от вариантът, посочен по-горе, можете да спечелите и от поставянето на банер във Ваш сайт. Сумата, която можете да спечелите като бонус при този тип е 200 лева, но можете да печелите и от новодошли потребители чрез вашият банер.

Много хора се регистрираха, опитайте и Вие. Веднъж попадайки в клубът на играчите, то печалбите после сами ще се трупат.

В обобщение … малко са букмейкърите, които предлагат огромни бонуси, предоставяни по различни начини. Спортинг бет е именно един от тези. Не пропускайте възможноста да споделите и други подобни, в случай че знаете за такива.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org