Бодита за бебета с щампа

torbalan-magazin
Представете си колко оригинално, щуро и забавно ще е да облечете бебчето си в красиво бебешко боди с щампа за момиче. Стандартни модели се предлагат във всеки детски магазин, но за онези от вас, който искат да са различни ние изработваме персонални решения.

Можете да направите страхотен подарък на детето си, като ни позволите да отпечатаме името му или негова снимка. Така ще сте напълно сигурни, че то ще е облечено в напълно уникална дрешка, която е едновременно с това много полезна и необходима за гардеробчето му. Благодарение на моделите ни, можете да си направите много оригинални снимки за семейния албум – скъп и сантиментален спомен.

Боди за бебе с щампа – развихрете въображението си

Нека заедно да изработим страхотно боди за бебе с мило послание, към всеки един член от семейството ви. Мама има рожден ден? Какво ще кажете за надпис „ Честит рожден ден мама, безкрайно те обичам“. Наближава имения ден на татко? Идеалната изненада за него ще е бебешко боди с щампа „Имам най-добрия татко на света“.

Изготвили сме стотици предложения подходящи за различни поводи. Зарадвайте близките си за Коледа, Нова Година, Свети Валентин, годишнина, юбилей, рожден ден или имен ден. Създали сме красиви дизайни, които да кореспондират в пълна степен на празника и сме ги съчетали със сладки картинки и красив шрифт на надписа.

Качество от най-висок клас

Гарантираме ви, че ще останете изключително приятно изненадани от високото качество на нашите бебешки бодита с надпис. Кройката позволява на детето, да се чувства много удобно и комфортно. Закопчават се от страни на вратлето, което ги прави лесни за обличане и събличане.

Материята им е изработена от 100% памук. Използваме мастило за щампата от висок клас, за да осигурим издръжливост и дълготрайност. То е напълно безвредно за децата. Родителите съвсем спокойно могат да обличат дрешката, защото тя няма да предизвика зачервяване или обриви по нежната им и все още деликатна кожа.

Ние създаваме бебешки бодита за момиченца и момченца. Съвсем спокойно можете да се свържете с нас и да ни уточните какви са изискванията ви за надписа и неговия цвят. С радост ще откликнем и ще изработим страхотно моделче с перфектно изпълнение и внимание към всеки детайл.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org