Блиндирана врата по поръчка

Нека Ви покажем как да съчетаете отделните елементи, ако сте решили да си поръчате блиндирана врата, изработена по Ваше желание.

Съчетаване на отделните детайли при поръчка на блиндирана врата

  • Първо трябва да изберем пълнежа на вратата. Най-добрият вариант е каменната вата. Тя е по-добър шумо- и топлоизолатор дори от дървото. Още едно предимство е, че е огне- и водоустойчива. С такъв вид изолация на блиндираната врата определено ще си спестите значителна част от разходите за енергия.

На пазара вече се предлага голямо разнообразие от минерални вати, с различни функционалности, така че според предназначеното местоположение на вратата съобразете вида, който Ви е нужен.

  • Второ, нека да анализираме покритието, от което искаме да бъде направен всеки един елемент. Най-удачно е това на касата и крилото да е едно и също, за да придават вид на едно цяло. Трябва да бъдат окомплектовани, защото по този начин създават впечатление както за изтънченост, така и че сме се погрижили за сигурността в дома си.

Ако материалите, от които са изработени касата и крилото на блиндираната врата, се различават ще изглежда все едно сме наложили на входа си – къде каквото сме намерили за най-изгодно или че нямаме никакъв усет.

  • Трето, трябва да се спрем на подходящ цвят, спрямо обкръжаващите наоколо. Тук може да се освободите и да експериментирате. Без значение дали ще изберете да слеете вратата с цветовете или ще вкарате контраст, то грешен избор – няма.

Не забравяйте единствено, че входната врата има две лица и едното все пак обхваща интериора на дома Ви. Така че, щом дойде моментът да избирате цвят за Вашата нова врата, помислете какъв ефект търсите, така че да Ви харесва както отвън, така и отвътре, зад стените на Вашия апартамент или къща.

  • Дойде ред и на аксесоарите, които да използваме, за да завършим вида на любимата си нова блиндирана врата. Тук също няма значение дали ще решите дръжките да са в цвета на вратата или точно обратното. Единствено гледайте те да си подхождат. Ако в дизайна на самата врата сте заложили дадени орнаменти, то изберете аксесоари в същата форма, например, преценете дали да са овални, правоъгълни или други.

След взетите решения вероятно ще сте получили мечтаната от Вас врата, а какво по-хубаво от това да получаваме точно това, което искаме!

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)