Български счетоводители, обслужващи румънци, гърци, сърби и други чужденци

Огромен интерес за отваряне на фирма се наблюдава от страна на Румънски граждани в България. Причината се крие в това, че съседките на България виждат прогрес в икономически аспект, по-изгодни данъци, както и редица предимства. Какви са те, в настоящата статия няма да представяме, а по-скоро ще Ви насочим вниманието към качествена кантора за счетоводни услуги, която може да Ви помогне, ако имате познати и приятели, които са решили да отворят фирма в Бъглария, но не знаят процедурите.

Счетоводна къща Евристика е на разположение за подготвяне на документи за регистрация на нова фирма, както и за счетоводно обслужване на месечна база, в случай че вече Вашите близки и познати са регистрирали фирма.

Защо точно Евристика ? Причината се крие в това, че компанията разолага с изключително качествени и позитивно настроени служители, знаещи законите на Република България, и можещи да се справят с критични ситуации, с моменти, в които се изисква специфичен анализ, подготовка на документация, както и представяне пред държавните институции.

В официалният сайт на компанията можете да намерите полезна информация, касаеща родното счетоводство, както и контакти за обратна връзка, от които да се свържете с предствител и да заявите дадена счетоводна услуга.

Сайтът е наличен на адрес www.Evristika.eu и можете да го посетите още днес.

За още по-голямо улеснение можете да ползвате и телефоните за обратна връзка, които са: 082 507275, 0898 320718.

Фирмата е базирана в град Русе, но оперира и на територията на цялата страна, подготвяйки електронно документите и представяйки ги на своите клиенти, готови за отпечатване и разписване, в  съчетание с инструкция кой документ за какво е, и какво трябва да се разпише, както и друга разяснителна информация.

Всичко е изключително лесно, когато се доверите на правилните хора. Смятаме, че Евристика ИЮ са точните хора за Вашият бизнес.

В обобщение, ако търсите  Счетоводни услуги,  трудово-осигурителни услуги,  административно-правни услуги, реклама, дизайн, то вече имате фирма, която може да Ви съдейства.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Български счетоводители, обслужващи румънци, гърци, сърби и други чужденци, 5.0 out of 5 based on 1 rating