Биткойн търговия с бинарни опции

brokeri_na_binarni_opcii

Какво представлява Биткойн търговията, както и какво представляват бинарните опции, ще се опитаме да Ви разкажем в следващите няколко реда.
На първо място, нека поговорим за биткойн  търговията. Какво точно представлява BitCoin?

Най-лесно и точно може да се каже, че Биткойн е електронна валута. Много хора, предимно по-възрастните, не могат да си го представят, но е факт, това са пари. Нашите пари, както и Вашите пари. Разликата е в това, че този тип валута съществува онлайн, докато физическата такава – тя съществува във Вашият джоб, банкова сметка, буркан и други.

За създател на тази валута се смята Сатоши Накамото, а годината на създаване е 2008. Сами можете да се уверите, че е едва на 8 години, но трябва да знаете, че съвсем тази валута се очаква да се приеме официално.

Любопитно е да се каже още, че тази валута отбеляза голям скок при кризата в Кипър, когато хората масово се оттеглиха от банковата система, изтеглиха си спестяванията и започнаха да инвестират в Биткойн.

Време е да кажем няколко думи и за бинарните опции. Binary option (бинарни опции) са финансов инструмент, който позволява да се търгува с широк спектър от активи, предимно финансови. Тези активи могат да бъдат най-разнообразни, от Bitcoin, до валути и стоки.
Разликата на бинарните опции с традиционните такива се крие най-вече в това, че възвращаемостта при бинарните е предварително дефинирана, като тя може да варира до 90 %, в съответствие на конкретните видове опции, докато при традиционните, както финансово грамотните читатели знаят, могат да варират в зависимост от движенията на базовите активи.
Можем да говорим много за бинарната търговия, но най-добре е да тествате демо сметка на сайта BinarniOptii.com, за да придобиете реална представа, в реално време, с виртуални и неистински пари, за да се почувствате уверени, силни и да видите, че този тип бизнес и търговия е удачен, с много плюсове.demo-account-binarni-opcii

В обобщение, ако трябва да заключим темата, Биткойн търговията бележи все по-голям ръст и интересът е огромен.

Към бинарната търговия  също се забелязва сериозен интерес. Най-важоното при съвременните методи за инвестиции и търговия е, че рискът и печалбата са сведени до минимум.

При съвременната търговия можете да загубите най-много инвестираното, докато при традиционната, можете да бъдете и на минус.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Биткойн търговия с бинарни опции, 5.0 out of 5 based on 3 ratings