Безплатни обяви

Безплатните обяви са един лесен начин да популяризирате вашия бизнес. С не големи усилия вие можете да добавите вашата безплатна обява в над 100 български сайта. Ако се питате, защо да го правите, отговорът е прост- за популяризиране. Представете си, че днес публикувате вашата безплатна обява в 30 сайта, средно обявата ви да се види от 10 човека, а винаги е повече, това означава, че само днеска, сте се представили пред 300 човека, а представете си колко време ще ви отнеме да се представите лично пред 300 човека.

Обявите и сайтовете за обяви, са един много лесен начин за набиране на популярност и евентуално клиенти. Мога да ви дам няколко съвета, как без да плащате за по- добро позиционирате обявата си, вие ще можете да увеличите прегледа на вашата безплатна обява:

1. Първото, което е голяма грешка в повечето случаи е да не избирате подходяща категория. Изберете най- точната категория или подкатегория за вашата обява, ако не изберете правилната категория има вероятност потенциалните клиенти, който търсят точно вас е да не ви намерят. Пример за това е, ако добавите вашата безплатна обява свързана с авточасти, а я добавите в раздел разни обяви или други обяви, клиента никога няма да се сети да ви потърси там!

2. Избора на заглавие. Помислете и напишете най- точното име определящо това което търсите или предлагате. Препоръчително е името да е на КИРИЛИЦА, това ще помогне значително да може вашата обява да излиза по- напред в google. Пример за добро заглавие: „Продавам автомобил BMW X7 / Prodavam BMW x7″

3. Не забравяйте таговете (етикетите). Основна грешка е, че не се попълват етикетите. Това са кратки думи или словосъчетания, отделени със запетая,  по който искате вашата безплатна обява да излиза при търсене в търсачката на сайта или в гоогле. Попълвайте колкото може повече тагове, но свързани само с публикуваната от вас обява! Използвайте и кирилица и латиница. Пример за тагове на обява с заглавие „Продавам автомобил BMW X7 / Prodavam BMW x7″- добрите тагове за обявата са: продавам автомобил, автомобил, автомобил бмв, автомобил bmw, prodavam avtomobil, avtomobil, avtomobil bmw, bmv, bmw x7,

В следващите статии ще ви дам още няколко съвета за по- добро позициониране на вашия бизнес и обявата ви!

Източник: Обявите ИЮ

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org