Аюрведичен маникюр и педикюр

Здраве

Аюрведичният маникюр и педикюр е много приятна спа процедура. Когато клиент дойде на процедурата, той е посрещнат от приятна, успокояваща музика. Майсторът ще изясни какви миризми харесвате и ще запали ароматни свещи, ще ви предложи билков чай. След това започва самата процедура. Включва класическото третиране на ръцете и краката (по желание на клиента, класически (кант) маникюр и педикюр или европейски (подстриган), но най-приятното нещо е масажът.

Аюрведичният маникюр и педикюр включва два вида масаж. Първо, капитанът ще масажира всеки от пръстите ви с помощта на специални торбички. Торбичките са изработени от естествена коприна и пълнени със смес от билки и морска сол, преди да започнат масажа те се загряват до телесна температура. Този масаж подобрява кръвообращението и успокоява. След това идва ред на масажа с аюрведични масла.

Капитанът избира масла въз основа на конституцията на клиента. Маслата не само имат благоприятен ефект върху състоянието на кожата на ръцете и краката, но също така имат благоприятен ефект върху състоянието на целия организъм. След масажа, по желание на клиента, ноктите се лакират или със специално терапевтично покритие.
Продължителността на маникюра е около два часа, педикюрът продължава средно три часа.

Аюрведичният маникюр и педикюр е не само красотата на вашите ръце и крака, но и отлично психологическо облекчение. След тази процедура хората излизат отпочинали не само физически, но и психически.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org