Авиатор Очила – нещо специално за Диоптричните и Слънчевите модели от Exess и Rital

авиатор очилаНачалото на лятото е вече налице и това се наконтим с нови слънчеви очила е може би първото което прави за да се подготвим подобаващо. Аксесоарът е особено важен за да можем спокойно и без затруднения да правим любимите си неща, например да ходим на плаж.

Да изберем правилните обаче не е никак лесна задача. Необходими са някои моменти, които трябва да имаме предвид за да сме сигурни, че тези които ни харесват са предназначени за нас. Историческите факти соча, че очила със затъмнени стъкла се използват още от времето на китайските династии, когато при съдебни процеси съдиите по принуда са слагали такива. Целта е била да бъдат прикривани емоциите, които могат да бъдат забелязани по изражението на очите. Така се е смятало, че съда е безпристрастен и може да отсъди правилно.
Съществуват и исторически факти, които са характерни и за даден модел. Например да вземе авиатор очила. Те са класически модел, който почти всяка година е в топ 10 на моделите слънчеви очила. Действително и голяма част от звездите са пощурели по тях заради стилният им дизайн и удобство. Те са и универсален модел, както добре стоят на мъже така и добре се вписват като аксесоар в дамската визия. Моделът е атрактивен и използван още от създаването му. Специално е разработен за американския военновъздушен флот . Формата на стъклата наподобява капка, която изцяло покрива окото и предпазва от силните слънчеви лъчи очите на пилотите. Тънките рамки са удобни и неангажиращи и поради това моделът авиотор е определян като унисекс.
Слънчевите очила слагаме за да предпазим очите си от ултравиолетовите лъчи или пък просто да изглеждаме добре. Някои смятат, че такъв аксесоар е подходящ единствено за лятото, но специалисти съветват да използвате винаги когато имате проблем с видимостта, тъй като не само през лятото има силно слънце и вероятност от заслепяване. Не случайно се използват независимо от сезона при шофиране, каране на ски или пък спорт на открито. Идеята е да на първо място да се предпазим. Когато ходите на плаж защитавате кожата си като използвате лосион, а очите като използвате слънчеви очила.
Авиатор са популяризирани от пилотите и от там всъщност идва и тяхното наименование. Тези слънчеви очила са изчистени и стилни. Излишна декорация тук няма да откриете. Всичко е балансирано и строго определено, което идва от това всъщност с каква цел са проектирани и създадени тези очила. Днес много производители експериментират с цветовете на стъклата. При дамските могат да бъдат по-цветни, докато при мъжките модели авиатор са доста по-ограничени. Други са с огледално покритие, което придава много стилен ефект.
Друго предимство на този тип очила са също така и това, че са доста адаптивни към всеки тип лице. Формата на лицето е определяща за модела очила и поради това е желателно да можете да определите каква е Вашата.
Насладете се на лятото с уникални слънчеви очила авиатор.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Авиатор Очила – нещо специално за Диоптричните и Слънчевите модели от Exess и Rital, 5.0 out of 5 based on 2 ratings