Активен въглен и плодове за избелване на зъбите

Съвременната народна медицина в нейния алтернативен вариант използва за избелване на зъбите и активен въглен.
За целта една таблетка въглен се смила на прах, в който се потапя влажна четка за зъби. Може също така да се използва и в комбинация с избелващи ленти Crest 3D White и паста за избелване на зъби. С след това изплакнете устната кухина с вода за уста.
Също така може да се използва суспензия на активен въглен: разтворете една таблетка в малко вода. След като нанесете тази смес върху зъбите, ги почистете старателно.Тази процедура на народната медицина също е добре да се редува с модерните високотехнологични средства за домашно
избелване на зъби.
По вековна традиция народната медицина използва най-различни растителни средства за лечебни и козметични цели. Предимството на този метод е, че продуктите са изцяло природни, екологични и чисти от замърсяванията на населените места – ако са събрани, разбира се, от изцяло природна среда, без влияние на химически, промишлени и други замърсители.
Сред природните продукти най-ефективни за избелване на зъбите са ягодите, ябълките и лимоните. Това е благодарение на лимонената и ябълчена киселина в техния състав – именно тези слаби и безопасни за човека киселини помагат да бъде разтворена плаката върху зъбния емайл.
Ягодите са не само вкусни, но също така и полезни като терапевтично лекарство. В допълнение към всички известни свои предимства, те оказват и избелващ ефект върху зъбите. За избелване се използват, като се направи кашица, която се нанася върху зъбите и задържа за няколко минути. След това може да я изядете, но зъбите трябва да се измият и да изплакнете устната кухина с вода за уста.
Тъй като избелващият ефект на ягодите е сравнително лек, той може да бъде комбиниран със съвременни препарати за избелване на зъбите, като
избелващи ленти crest 3D White, включващ избелващи ленти, паста за избелване на зъби и вода за уста.
Такова избелващо средство като лимоновия сок е широко използвано от народната медицина за избелване на зъбите.Те се натъркват с вътрешната част на лимона (за тази цел се използват предимно ципите).
След това може да изплакнете устата си с лимонов сок, разтворен във вода за уста.
Също така, от месестата част на лимон може да направи същата маска за зъби, както от ягодите. Разликата е, че лимонената кашица непременно трябва да бъде разредена с вода, тъй като сравнително силният лимонов сок може да засили вече налични нарушения в емайла, които дотогава са били в миниатюрен размер.След използване на лимонена кашица за избелване на зъбите, устната кухина трябва да бъде изплакната с вода за уста.
Ако искате да получите комбиниран избелващ ефект, след натъркването на зъбите с лимон, може да ги измиете с избелваща паста за зъби Crest 3D White и да изплакнете устната кухина с вода за уста от същия комплект.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Активен въглен и плодове за избелване на зъбите, 5.0 out of 5 based on 1 rating