5 признака, по които може да разпознаете, че е време да подмените входната си врата

С течение на времето вратите могат да се изкривят или износят, а пантите могат да започнат да потъват или огъват. При дървените или стъклените врати могат да се развият пукнатини и счупвания, да има проблеми с отварянето или затварянето, или дори вратата да откаже да се затвори. Ако откривате някой от посочените признаци може би е време да смените входната си врата с нова блиндирана врата. Ще разгледаме основните признаци, от които разбирате, че е време да направите вашият избор.

  1. Ако вашият дом има фоайе или стълбище, което води директно до входната Ви врата, отоплението лесно би се загубило, ако нямате добра топлоизолация. Когато забележите, че вратата трудно се отваря през зимата или сама се затваря през лятото, това е сигурен знак, че топлината в жилището излиза от вратата ви. Ако вратата зее отгоре или отдолу и има участъци, които пропускат светлина – е време е да я смените с нова! Но не с каква да е врата, а с блиндирана врата. Това ще ви донесе спокойствие, сигурност и ще си решите веднъж завинаги проблема със старата входна врата!
  2. Вратата към вашият дом не е стабилна и се отваря и затваря шумно. Вие ежедневно се опитвате да отворите или затворите входната си врата с натиск. Увисналите панти и зле поставените ключалки също могат да повлияят на структурната цялост на врата.
  3. Вашата врата е подложена на външни атмосферни условия и има видими участъци с ръжда и нарушена цялостна конструкция. С времето уплътненията на по-старите врати се захабяват и водят до трайни последици в предназначението на една входна врата. По този начин домът Ви не е защитен и енергийно ефективен.
  4. Когато околната среда или вредители причинят видима повреда на вратата, е време за смяна. Термитите и други вредители могат да повредят структурната цялост на входните врати, а водата може да накара дървото да набъбне и да се напука.

Една нова и сигурна врата би направила домът Ви по –привлекателен и значително, би променила начина, по който вие и вашите гости се чувствате в него.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
5 признака, по които може да разпознаете, че е време да подмените входната си врата, 5.0 out of 5 based on 1 rating