5 предимства на парфюма като подарък

Услуги

Търсите перфектния подарък? Тогава сте попаднали на правилното място. Ще ви кажем защо парфюмите  са идеалният избор на подарък за всеки повод, както и оригиналните дамски комплекти.

Защо да изберете парфюм за подарък?

   Със сигурност ще се запитате: защо да избирам аромат, ако можете да купите практически всичко?  Първо, ароматът е универсален подарък. Можете да бъде нанесен е върху кожата или дрехите, да добави свежест към спалното бельо или да създаде микроклимат в дома ви. На второ място, ароматът винаги е емоция.  На трето място, когато избирате парфюм, вие проявявате загриженост, показвате, че не сте безразлични към човека. В края на краищата ароматът ще се усеща през целия ден, което означава, че човекът ще мисли за вас цял ден.

    На четвърто място ароматът може да направи чудеса личността на човека, на когото ще го подарите, да го преобрази напълно. На пето, но не на последно място, ароматът е специален подарък. Не купуваме парфюми всеки ден, нали? Красиво опаковани, в елегантна бутилка, подходящият аромат означава, че човекът, на когото го подарявате, има специално място в сърцето ви.

Как да изберете аромата за подарък?

   Първо, опитайте се да опознаете човека и неговия характер възможно най-добре. Това ще ви помогне да разберете какво предпочита: спортни, игриви или може би чувствени аромати? Можете също така да използвате ароматите, които той или тя вече използва, като ориентир и да потърсите ухание от същото семейство. Ще откриете голямо разнообразие в морето от оригинални парфюм, които се предлагат на пазара.

   Парфюмът не е просто аромат, който ни придружава през целия ден, той е отражение на характера и темперамента на човека, израз на неговия стил и личност. Ето защо изборът на парфюм е отговорна задача, по време на изпълнението на която трябва да се придържате към определени препоръки.

Фокусирайте се върху личността на човека

    Посещавайки магазин за парфюми, трябва да обърнете внимание на стила и предпочитанията на индивида. Ако човек предпочита класически стил на облекло, едва ли ще хареса лек аромат за млади момичета.

   Прекарва ли много време любим човек на работа, в преговори с бизнес партньори? След това избягвайте тежки и натрапчиви миризми, които могат да противоречат на вашия дрескод. Билкови и морски аромати ще бъдат подходящи да се комбинират с класически или офис стил на облекло.

   Ако човек е твърде срамежлив и плах, не трябва да избирате тежки аромати: има голяма вероятност с такава миризма да се почувства несигурен. В този случай е по-добре да си купите неутрален флорален аромат без изразени сладки и дървесни нотки.

  Изискан дървесен аромат с благородни тютюневи нотки ще подхожда на мъж-лидер; би било подходящо да се представи богат ориенталски аромат, който ще подчертае лидерските качества на собственика му.

  Не забравяйте за вашите предпочитания: ако сте изгубени при избора, няма да е излишно просто да попитате своя приятел или сродна душа кой парфюм ще бъде най-подходящ.

Изберете аромат, който вече харесвате

  Лесно е, ако сте запознати отблизо с човека и го посетите у дома. Достатъчно е да преминете през тоалетната лавица или шкафа в банята, за да определите личните предпочитания и да познаете подаръка.

  Ако познатият не е толкова близък, опитайте се да “изслушате” миризмата на парфюма, който идва от човека и да познаете какви нотки се долавят от него.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org