5 неочаквани приложения на палетните колички

Не е задължително да имате бизнес или склад, за да си наемете палетни колички

В големите магазини сигурно често ви прави впечатление масовата употреба на палетни колички. Пренасянето и подредбата на стока е далеч по-лесно сега, когато те са толкова разпространени.

Хубавата новина е, че всеки може да си ги вземе и под наем, когато прецени, че има нужда от тях. Подобна техника създава редица неподозирани удобства, за които ще научите сега и при първа необходимост ще се възползвате от тях.

  1. Бизнес цели

Когато имате фирма и разполагате със стока на склад, носенето й и разпределянето й по места, създава трудности на персонала. Няма как да назначавате само служители със здрави мускули, нито пък да ги карате да вдигат прекалено тежки товари. Ето защо идеални за целта са именно палетните колички. Те са перфектно решение в затворени помещения, което не е свързано със смяната на сезоните, нито се налага да се съобразявате с друго обстоятелство.

  1. Товар за дома

Има случаи, когато палетните колички биха могли да ви съдейства, ако имате да прибирате по-специален товар до дома си. Тогава извеждането му от камиона, който трябва да разполага и с рампа, ще бъде значително облекчено, ако имате под ръка такова съоръжение. Палетната количка може да понесе няколко тона тежест – това е едно от най-сериозните й предимства.

  1. Концерт на любимата група

Ако сте решили да сте част от организацията, може да дадете идея да разчитате на палетна количка при товаро-разтоварната дейност. Бъдете сигурни, че така ще си спестите други вълнения, за да се концентрирате върху творческата страна на нещата. Все пак идеята е точно такава, а целта е доволна публика, нали?!

  1. Сватба

Не, не ви предлагаме да ползвате количката вместо лимузина, а да разчитате на екип, който ще пренесе с нейна помощ всичко, което ви трябва за специалния ден. Особено, ако имате ритуал на открито, организацията е тежка и много натоварваща. За компаниите, които се занимават с тези лични събития, предложението няма да прозвучи изненадващо.

  1. Семинар или конференция

Машината би могла да помогне и при създаването на събития от рода на семинари или конференции. Ако не сте били част от тях, само тогава не бихте могли да се сетите колко оборудване и консумативи изискват транспортиране и разтоварване впоследствие. Разбира се, че може да се доверите на външни изпълнители за всеки детайл, но ако бюджетът ви изисква да се вместите в рамки, намерете точните хора, наемете си съответната техника и ще сте доволни от резултата.

Наемете палетни колички от Стройрент.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
5 неочаквани приложения на палетните колички, 5.0 out of 5 based on 1 rating