5 детайла, които ще ни накарат да се почувстваме сякаш сме в нов дом

Бизнес

Има много тънкости, които биха ви накарали да се почувствате в нов дом, дори в действителност да не се е наложило да предприемете крачка към реална смяна на жилище.

Ние ще представим 5 от тях.

Първо – подмяна на ключалката на входната врата – това си е водещ елемент в това да се почувствате на ново място – и то всъщност главно заради факта, че никой външен човек не разполага с ключ.

Ако сте на квартира или пък сте купили наскоро жилище – и в двата варианта сигурността, комфорта и уюта са от особено значение. Трябва да се чувствате добре с своя дом. Моят дом – моята крепост, нали?

Освен сигурност с подмяната на ключа си осигурявате и спокойствие, нов по-добър заключващ механизъм и право на избор какъв вид заключване да изберете.

Кои детайли биха ви доближили към усещането за нов дом?

Нови картини, които ще красят стените ви могат да донесат изключително много индивидуалност и свежест на дома ви. Дали ще се спрете на произведения, които ще поръчате специално и лично за вас, дали ще се впечатлите от вече нарисувана картина в магазина или галерията и ще решите да имате или пък ще изберете модерни пана за стена, или фототапет – всичко това доказано ще донесе чувство за новост в дома ви.

Може да не предполагате, но избраната от вас самите декорация на помещенията, всъщност отразява вашия начин, по който избирате и искате да се чувствате и да живеете. Какво по-подходящо решение за това?

Ключове и контакти – един много важен детайл, който често се пренебрегва. Освен за безопасност, ключовете и контактите в дома ни могат да бъдат и аксесоар на стените. На пазара има толкова красиви варианти на ел ключове и контакти.

Друг важен момент при ел. контактите са функциите, които предлагат. Хит на пазара в момента е 1 механизън с 3 функции, а именно контакт Шуко с 2 USB зарядни. Така едновременно може да ползвате контакта и да зареждате 2 устойства – телефон и таблет например. Вместо да монтирате 3 механизма (в 3 дупки на стената) и да плащате цената за 3 механизма, така монтирате само 1. Лесно, удобно, практично, ефектно, иновативно решение.

Нови осветителни тела за вашия дом и нов начин на осветяване на пространствата също ще допринесат за усещането за ново място или напълно обновен дом. Във времена като днешните, с толкова разнообразие във видове и стил осветителни тела, можете да сте спокойни, че ще откриете именно вашата представа за визия. 

Вградени LED светлини с променящ се цвят или красиви семпли осветителни тела придават буквално и преносно нова светлина в дома ви.

Нови завеси или щори – незаменима част от всяко обзавеждане.

Тук всеки би се съгласил, че новите завеси биха внесли огромна промяна във вашата крепост. Смяната на цвета, шарките или дори самия вид на щорите или завесите променят в голяма степен цялостната визия на помещението. Това от своя страна безспорно ще ви донесе чувство, че сте на ново място, докато реално сте си у дома.

Можем да добавим и довършителните елементи и аксесоари, които допълват цялостния облик почти незаменимо.

Малки декоративни, цветни възглавници, които небрежно могат да намерят място на дивана в хола или дори на пода, върху спалнята или на пейката в коридора. Малки масички, декоративни шкафове, които оцветяват и допълват визията на помещението и радват очите още повече. Малки пейки, цветни табуретки за декор и вази или саксии с красиви цветя.

Всеки един аксесоар, който е спечелил вниманието ви и сте сложили в дома си е достатъчно сигурен начин да се почувствате като на ново място. Именно защото силата на малките детайли никога не е за подценяване.

Ако статията ви е харесала, споделете с приятели.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org