3 в 1 комбинирани бебешки колички – Що е то ? – Говорят експертите !

Здравейте, днес сме решили да ви просветлим в нещо не толкова известно, като бебешките комбинирани колички тип 3 в 1 . Какви са предимствата да закупим такава количка за нашето бебче? Какви са условията при закупуване и най – вече как да се застраховаме от вредните влияния на радиоактивни и вредни за детето материали? – Но нека започнем от по – далече…

Както вече се досещате по името на количките става дума за 3 в 1 – три неща в една количка, три функции в един продукт. Без съмнение ще спестите пари, ако ги закупите на куп, въпроса е дали имате нужда от тях ? Тези модели 3 в 1 комбинирани бебешки колички включват в себе си два типа кошове и една бебешка кошничка, която се използва при пътуване на бебчето ви в кола – тип бебешко столче за кола, но портативно.

Да направим аритметиката – едно такова столче за бебче за колата ви струва около двеста лева / 200 лв. /,а тук го получавате на готово, бонус, без да се занимавате, още повече, ако имате и такова столче и количка имате 2 неща, които трябва да складирате по – нататък, а това никога не е добре за една уважаваща се домакиня . Да продължим за кошницата за вашето детенце… Тя е направена от материали, които са много удобни, не само за вас, като родител, а и за бебето, което трябва да е най – важно… Тя се ползва портативно, когато ви се налага да пазарувате в големи магазини или пък на кратка разходка. А бебчето ще спинка в кошчето спокойно и необезпокоявано докато вършите вашите рутинни занимания… Какво предимство само а ? Индустриалните дизайнери са измислили този артикул да се ползва и за колата ви, благодарение на коланите, с които се захваща за колата и стои стабилно и в пълна безопасност при вашето каране до дестинацията, въпреки това не се препоръчва да пътувате дълго, ако сте само вие и бебето… Знаете, че често децата стават неспокойни при път. Без съмнение с казаното до момента 3 в 1 е супер решение, ако искате мултифункционалност и добра цена.

Споменахме по – горе за материалите. Тук те са по – леки, за майката, която не може да пренесе всичко сама… /мъжете къде сте ???/ Защо това е важно ? Кой ще я носи тази количка по асансьорите и колите, да не говорим за стълбите, ако няма асансьор – ужас!

Другите типове кошчета, нали за 3 в 1 говорим са за слънчевите, топлички дни – отворен тип, а другите са за по – мрачните, валежни, дори, дни – затворен тип. Материалът е брезент, които е свръх устойчив на времевите условия. Кошчето за лятото е супер и осигурява приток на свеж въздух за бебето.

Това е нашето „ревю” на бебешки комбинирани колички 3 в 1 … Без съмнение бебето е най – важният човек във вашето голямо семейство и трябва да се избира само най – доброто! То трябва да има чувство за висок комфорт и супер удобства, за да расте нормално и да не се дразни от другите неща… Вижте сайта бейбилайн.бг, там ще можете да разгледате висококачествени детски/бебешки колички на водещи производители, това определено ще ви е заинтересува.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
3 в 1 комбинирани бебешки колички – Що е то ? – Говорят експертите !, 5.0 out of 5 based on 2 ratings