2 в 1 Комбинирани Бебешки Колички в помощ на колебаещата се майка! Ние сме тук, за да помогнем!

Знаете как е… особено ако сте млада майка, уж всичко сме планирали а се оказва, че не можем да изберем едно от най – важните предмет за вашето детеце! – бебешката количка !

Какво е това 2 в 1, какво е 3 в 1 ? А обикновените какви са ? Без съмнение, когато става дума за деца и особено бебета не пестим пари, винаги се стремим на най – доброто, на най – новото, на най – безопасното ! Така сме майките искаме най – доброто за нашите дечица… Опитваме се да вземем на промоция, ако може, количка с всички екстри, дори бърз кредит да теглим само и само всичко да е на 100% . За съжаление 90% от майките се подвеждат от приятелки или умели търговци и не избират най – подходящата количка …

В тази статия идеята е да ви помогнем в тази насока, да ви дадем посока и информация, с която САМИ да вземете решение дали да са 2 в 1 комбинирани бебешки колички или 3 в 1 колички и т.н.

Нека си го кажем направо… количките ще ги ползвате най – много две годинки, после детето пораства … изберете най – добрата, но и най – евтина количка, две години ще минат като миг, а вие ще сте дали 2000 лв за количка … не си заслужава, по – добре си вземете кола…

Най – често използваните, купувани комбинирани бебешки колички са тези 2 в 1. Защо 2 в 1?

2 в 1 се наричат защото са направени от два компонента – първият е кошчето за вашето бебче, той е за бебето, докато успява вече да се изправя и да стои поне седнало! По принцип се води бебешки кош до 6-7 месечна възраст. Почти всички утвърдени производители на колички са се погрижили да има максимална сигурност и комфорт, до колкото може, за да сте спокойни за вашето детенце.

Това кошче за новородено с лекота може да се поставя и премахва от конструкцията на самата количка на бебето. Понякога се срещат и такива с механизми, които позволяват да полюшквате детето докато го разхождате – бутате напред. Babyline.bg откри, че според майките, които са си взели такива колички, децата им доста докато се разхождат с количката, отколкото вкъщи на креватчето.

Кошче втори номер е за след 6 месечна възраст и е за тези, които вече не се побират в малкото, такова. Бебешките колички 2 в 1 са тези два коша интегрирани във времето, във тези две години, за които говорихме…Този кош е с функция да променя самата позиция на краката и гръбчето на детето … това е много важно защото то вече е доста активно… другото, което го отличава силно е по – отвореният тип пространство. Добрата новина е, че има както легнало положение, така и седнало, така че независимо дали искате да го разходите с цел сън или да се любува на природата вие имате възможността да го направите.

Надяваме се да сме ви разяснили какви са количките тип 2 в 1… Според нашите /babyline.bg/ майки – клиенти те оценят доста високо този тип, като единствено, може би 3 в 1 е по – ценено, но за тях ще пишем малко по – нататък.

За сега… това е от нас.

Благодарим ви за вниманието, ще сме щастливи да ни споделите вашите виждания и нашата публикация във социални мрежи.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
2 в 1 Комбинирани Бебешки Колички в помощ на колебаещата се майка! Ние сме тук, за да помогнем!, 5.0 out of 5 based on 2 ratings