12 свежи цветни идеи за вашата входна врата


Много е приятно, когато посрещаш гостите на дома си с цветна входна врата. Входната врата е бижуто на дома – придава една нотка свежест на външния облик на жилището. Боядисването на входната врата е един от най-бързите, лесни и красиви начини да промените външния вид на дома си. Цветът може да бъде топъл, студен или в неутралните тонове.

 

Към студените цветове спадат зелено, синьо, лилаво и др. Зеленото може да бъде както студен цвят, така и топъл ако е премесено с жълто.

Светло синята врата е подходяща за места, които са обрани откъм цветове и изглеждат дори леко скучновати и сиви. С една такава врата в синьо ще придадете свежест, лекота, тъй като светлосиният цвят напомня за море, плаж и авантюристични моменти.

Люлякът е изключително актуален цвят в интериора през тази година! Лилавата входна врата е смел избор в морето от бели и тъмни врати, който отразява вашата креативност и индивидуалност.

Кой може да устои на зелената мента? Ментовото зелено е хит сред боите, аксесоарите за дома и др. Защо не и входна врата в ментово зелено? Промяната на цвета на входната ви врата е евтин начин за глътка свежест, а с врата в зелено със сигурност ще бъдете по-близо до природата поне мислено.

Ако боядисате своята врата в пастелно синьо няма да сбъркате. С това вдъхновение от плажа, вашата вила или къща ще бъдат любов от пръв поглед за вашите посетители и гости.

Лилавото е една чудесна идея за промяна на вашия екстериор. Богатите тонове на лилавото ще направят врата ви истинско бижу. Ако не сте почитатели на пастелните цветове, то входна врата в лилаво е точно за вас.

Ябълково зелено, лимонено зелено и тревно зелено са популярни цветове за входни врати още от средата на миналия век. Зелено чудесно се вписва с външна фасада в бяло или пък в тъмните цветове – сиво, кафяво и др.

Нов поглед към традиционната морска врата е кобалтовото синьо. Този нюанс е перфектен за входна врата, защото лесно се връзва с всякакъв стил обзавеждане и екстериор.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
12 свежи цветни идеи за вашата входна врата, 5.0 out of 5 based on 1 rating