Рокаджийският дух в модата

снимка: Pinterest.com

Модата  в рок стил набира все по-голяма популярност. Почти всички международни списания, канали предлагат на зрителите си решения в стил рок.

Ако и Вие си падате по този стил, можете да разгледате модни тендеции и решения.

Блогът DonMicrofon.com предлага  редица модни съвети, както за аксесоари, така и за облекло, маериали, от които е изработено и съчетанието им.

Ако желаете да сте в крак с модата, то е важно да следите тенденциите. Вярно е, често се съблазнявате, виждайки Ваша колежка в различен и атрактивен стил, и прибягвате към експеримент, подобен на нейния. Но защо не опитате и с модните тенденции, които са актуални в глобален мащаб?

 

Когато заговорим за рокаджийски дух, често си представяме скъсани дънки, елечета, гривни и други биещи на окото аксесоари. Каквото и да си говорим, рокаджийският стил мода  е за хора, усещащи и самат музика, при това доста силно.

Тук е мястото да обърнем внимание и на стила тип “военно облекло”. Сигурно е, че всеки ден около Ваш виждате тинейджъри, а и не само, момчета и момичета, които се обличат в този стил. Атрактивен, щур, разлчиен.  При рокаджийите кожата, като материал, е на първо място.

Ако жената или мъжът са мотоиклетисти, то коженото облекло, освен, че изглежда добре, и предпазва, тъй като е плътно, същевременно много здраво.

Дълги коси, неподстригвани бретони, дълги при това, гуменки, разкопчани ризки, също са важни елементи и части от този стил.  За да придобиете повече представа за този стил, гледайте Camp Rock.

И все пак трябва да кажем, че не бива да се греши, ако сте фен на поп-фолка и искате да сте модерни, опитвайки с рокаджийски стил, е няма да се получи! Трябва да Ви идва от душата.

В обобщение ще кажем, че анализирайки модните тенденции, стигаме до извода, че всяка нова мода произлиза от добре познатата ни стара такава, т.е. всичко старо се връща онтово на мода.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Рокаджийският дух в модата, 5.0 out of 5 based on 1 rating