Българите с лесен и ценен достъп до здравно съдържание онлайн

Здраве

CredoWeb – Your Digital Marketing Office!

Една платформа,предлагаща много предимства.

В България голямата конкуренция на здравни сайтове прави така, че крайния читател да е информиран, при това с най-актуалната и ценна информация в областта на здравето.

Социална мрежа за здраве CredoWeb.bg дава ценна информация и е в полза за всички. Една от основните й цели е да свързва всички участници в здравеопазването, като създава интерактивна комуникационна среда за лекари, институции, фармацевти и всички, които възприемат здравето като качество на живот, т.е. всички пациенти и читатели. В социалната мрежа могат да общуват помежду си лекари в затворени групи, за да споделят опит, пациентите могат да задават въпроси и да търсят съвети от медици.

CredoWeb Ви свързва с лекари, стоматолози, фармацевти, здравни заведения и организации.

Лекарите могат да създават теми, които да бъдат дискутирани от участници, имащи интерес от дадената тематика. Например, проблемът с кадрите в здравеопазването е дискутиран, като хиляди дават мнения и съвети за по-качествено здравеопазване. Друг пример е дискусия, касаеща възнаграждението на медицинския персонал в страната, като всички знаем, че той не е адекватен на специализирания труд, годините опит и учене, през които лекарите са преминали.

Мрежата разполага още с търсачка за медицински заведения и експерти. Има електронен график за записване на прегледи,  ежедневно обновяваща се секция с новини, както и опция за публикуване на експертна информация. В CredoWeb освен оригинални авторски текстове от водещи специалисти и специализирани да пишат за здраве журналисти е възможно споделяне и на видеосъдържание.

Важно е да споменем, че мрежата оперира не само в България, а успешно в Австрия и Румъния. През 2018 година се очаква да се наложи и в други страни от Европа.

Ползите за бизнеса, които CredoWeb предлага са изключително много, най-актуалните сред които са:

  • Бързо и лесно досигане на така важната и ценна информация.
  • Таргетиране на целеви групи, в случай, че желаете да участвате в рекламен формат, популяризирайки услуга, лечебен продукт и други.
  • Добавяйки Вашият бизнес, свързан със здравеопазването, то Вие значително ще подобрите аудиторията, кято Ви следи, тъй като КредоУеб е един от малкото дигитални инструмента, който е насочен изцяло в здравния сектор.

Ползите за пациентите, за Вас, читателите също са изключително много. Ето и най-важните:

  • Безплатно съдържание, предоставено от доказали се лекари в дадена област.
  • В случай, че имате нужда от специализирана информация, касаеща заболяване, за което другаде онлайн не се намира информация, може да поискате подробности, създавайки тема в секция дискусии.
  • Можете да получите подробна информация за лекар, който да Ви помогне в даден случай. Например, чувствате болки в областта на колената, но не знаете към кой да се обърнете, то това е мястото да потърсите експертна помощ.

Естествено, предлага се много качествено съдържание, актуални методи за справяне с проблеми, много видео препоръки и интервюта на лекари, доказали се не само в България, но и по в глобален аспект.

Твоят лекар е тук! Открий го и си запиши час!
Онлайн съвети и мнения на специалисти, касаещи различни заболявания

Ако сте нов в сектор здравеопазване, съвсем скоро завършил, дори студент, учещ медицинска специалност, било то  клинична хирургия, медицинска сестра, логопедия, рехабилитатор, дентална медицина, фармация,  управление на здравните грижи, обществено здраве, здравен мениджмънт, управление на медико-социалните дейности, кинезитерапия или друга, то е време да се регистрирате в дигиталната платформа за здраве CredoWeb. Можете да направите това още днес, кликайки тук.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org